Μαρίνα Μουλάκη

Η Μαρίνα Μουλάκη κατέχει Master of Science στην Οργανωτική και Κοινωνική Ψυχολογία από το L.S.Ε- London School of Economics and Political Science. Έχει εκπαιδευτεί στην Προσωποκεντρική (Ατομική και Ομαδική) Συμβουλευτική Προσέγγιση(Person-Centred Counselling).

Έχει εργαστεί με εφήβους που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες στο  I.S.A (International School of Athens) σαν εξωτερικός συνεργάτης καθώς και εθελοντικά στο Κέντρο Ημέρας ΑΝΑΣΑ για τη στήριξη ανθρώπων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής.

Είναι μέλος της Ομάδας Ψυχοθεραπείας του Κέντρου Ημέρας Franco Basaglia της Ε.Π.Α.Ψ.Υ .(Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας) όπου δουλεύει με ανθρώπους με ψυχολογικές δυσκολίες και διαταραχές όπως Κρίσεις Πανικού, εκρήξεις Θυμού (και η διαχείρισή του), Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, Διπολική Διαταραχή, Ψύχωση κ.α.

Ιδιωτικά, δουλεύει συμβουλευτικά με ενήλικες  για τη Προσωπική τους Ανάπτυξη ή/και που αντιμετωπίζουν θέματα όπως: Άγχος, Κατάθλιψη (και Επιλόχειο Κατάθλιψη), Πένθος, προβλήματα στη διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων.

Ασχολείται ερευνητικά και θεραπευτικά κυρίως με θέματα Απώλειας-Αποχωρισμού (Θάνατος, Διαζύγιο, άλλες Σημαντικές Αλλαγές της Καθημερινότητας) καθώς και με τη Ψυχολογία της Γυναίκας (π.χ. με τη στήριξή της στις συναισθηματικές προκλήσεις της Εγκυμοσύνης, της Μητρότητας και της Εμμηνόπαυσης).

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ: 6944 780079
email: mmoulaki@yparxi.gr